Humorpaketet

Tre underhållande och fnissframkallande boktips som lämpar sig extra bra som julklappar.

(Snart) bara en månad kvar till julafton! Och oavsett hur eller om man firar jul, är julen ett ypperligt tillfälle att unna sig själv och kanske sina kära, några riktigt bra böcker! Så tycker jag. Därför tänker jag varva mina vanliga boktips med mina allra bästa julklappstips. Och som ni vet, alla goda ting är tre. För vad är bättre än en bok? Tre böcker! Här är mitt första paket.

Nio främlingar – för er som är särskilt uppmärksamma – ja, jag har redan tipsat om den här pärlan tidigare i bokstugan. Men den är ju så, så bra. Det är Liane Moriarty, för guds skull som skrivit den. Mästaren på att blanda allvar med humor. Hennes karaktärer är så charmiga och skriva med sådan fingertoppskänsla att man känner saknad efter deras sällskap efter bokens slut.

Det är inte jag, det är du – är en lättsam, mysig och fnissframkallande berättelse om Delia som navigerar mellan sin otrogna pojkvän, sin slemmiga chef och sist, men inte minst, den snygge -men åh så irriterande – manliga journalisten. Helt rätt bok för en härlig vintermysläsning.

Länk till Adlibris

Elaenor Oliphant mår alldeles utmärktoch hon är chockerande – och helt underbart – egensinnig och tokrolig! Hon är en karaktär i särklass och berättelsen är fylld till bredden med både värme och humor. Den mörka undertonen, den är bara en bonus.

Hela humorpaketet går att finna på Adlibris. Och pssssst, dom finns även som ljudböcker.

2 svar på ”Humorpaketet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.