Jag ljuger ibland

Jag kan inte komma ihåg vad som har hänt mig, men jag vet med orubblig säkerhet att den här mannen, min man, hade någonting med det att göra.

Alice Feeney

Amber ligger i koma och försöker lista ut vad som har hänt henne. Trots att hon skriker inombords är hon stilla på utsidan. När hennes man dyker upp vid hennes sida börjar hon sakta minnas. Hon ljuger ibland. Men inget är som det först verkar.

”Mitt medvetande ryggar vid ljudet av hans röst. Skruvstädet runt min skalle stramar, som om tusen fingrar pressades mot mina tinningar. Jag kan inte komma ihåg vad som har hänt mig, men jag vet med orubblig säkerhet att den här mannen, min man, hade någonting med det att göra.”

Jag ljuger ibland bland barnens leksaker

Man riktigt mysryser när puzzelbitarna faller på plats, en efter en. Det mest fängslande med berättelsen är huvudkaraktären själv, Amber. Vi vet ju att hon ljuger ibland.

Jag ljuger också ibland. Igår hjälpte jag min man att leta efter hans godispåse som jag åt upp förra veckan. Tro mig, Ambers lögner är mycket, mycket värre.

Om ni vill veta vad Amber ljuger om, finns det en direktlänk till Jag ljuger ibland på Adlibris här:

FUN FACTS

Boken ska bli tv-serie. Och det är ingen mindre än Sarah Michelle Geller (Buffy the Vampire Slayer) som ska spela huvudrollen. Och det är bland andra Ellen DeGeneres produktionsbolag som ska skapa den. Är du exalterad än? Det är jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.