Kysspaketet!

Tre (kyssäkta) boktips som lämpar sig extra bra som julklappar.

Det är mindre än en månad kvar till jul. Och just därför kommer ytterligare ett av mina bästa julklappstips. Julklappstipsen skiljer sig från de övriga boktipsen på så sätt att dom är kortare, kommer ihopbuntade i paket om tre med en stor, röd rosett ovanpå och är uppdelade ämnesvis. Här är mitt andra paket.

Kyssfaktorn Sex. Så mycket sex. Gör dig redo att rodna dig igenom ett par hundra sidor snusk i den här trehundrasjuttio sidor långa boken. Jag vet inte om det är så många sidor, det kan vara fler eller färre, men det är många, långa och detaljerade sexscener. Vad som är så otroligt härligt med Kyssfaktorn är huvudrollsinnehaverskans alldeles oemotståndliga Aspergers. Stella är viljestark, högst mänsklig och alldels förtjusande när hon anlitar en manlig eskort för att lära sig att lyckas i tvåsamhet.

30 dejter på 30 dagar – Bernie går motvilligt med på att vara försökskanin i ett slagsexperiment där hon ska gå på dejt med en ny man varje dag i 30 dagar. Kruxet är att alla dejter övervakas av en journalist, som skriver en artikel om hennes dejter, för att bevisa att även den minst ”dejtable” kan finna kärleken på 30 dagar. Det här är en riktig pärla om man söker en söt kyssbok, med många dråpliga och fnissframkallande situationer.

En enda riskDet går knappast att tipsa om kyssböcker utan att ta med en av Sveriges egna romancedrottning Simona Ahrnstedts böcker. En enda risk är min personliga favorit. Journalisten Ambra är en tuff kvinna med ett mörkt förflutet. När hon dagarna innan jul får ett uppdrag i Kiruna dyker plågsamma minnen upp till ytan igen. Men i Kiruna finns även den hunkiga före detta elitsoldaten Tom. Och Freja, hunden. Det här är en klassisk kyssbok i en modern tappning. Den får så klart extra pluspoäng för att den utspelar sig i Norrland och i juletid.

Hela kysspaketet går att finna på Adlibris. Och pssssst, dom finns även som ljudböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.