Sista gången jag såg dig

Även bland lyx och flärd begås fruktansvärda brott. Kates mamma hittas mördad och Kate måste fråga sig, vem hon egentligen törs lita på?

Liv Constantine

Systrarna Lynne och Valerie Constantine har gjort det igen! Deras debut, Den sista Mrs Parrish, var en riktig bladvändare. Och i samma utsökt lyxiga atmosfär utspelar sig även deras nästa spänningsroman Sista gången jag såg dig.

Här glittrar diamantarmbanden minsann och på de väldukade mahogneyborden dignar det av godsaker. Men som alltid, finns både ett och annat skelett om man kikar i garderoben. När Kates mamma blir brutalt mördad i sitt hem, återvänder hennes barndomsvän Blair. Och vännernas delade sorg hjälper dem att finna tillbaka till varandra efter att ett stort gräl på Kates bröllopsdag splittrat dem många år tidigare.

Sista gången jag såg dig på min robotdammsugare

Men återföreningen grumlas när mördaren visar sig ha fler ondskefulla gärningar på lut. Och medan julen närmar sig måste Kate och Blair fråga sig, vem kan de egentligen lita på?

Det vackra och det mörka blandas i en njutfull kompott. Och den som kommit att förvänta sig en twist, eller två, av systrarna Constantine – kommer inte att bli besviken.

Boken finns att köpa hos Adlibris. Och psst, den finns även som ljudbok.


FUN FACTS

Redan i maj 2020 kommer Liv Constantines nya roman, The Wife Stalker. Är det inte underbart att hitta författare man bara längtar efter att få läsa mer av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.